Workshops

Workshop: Alles begint bij jezelf 
Een workshop in 3 delen om stap voor stap in alle hectiek van het leven de rust te bewaren in jezelf. Meer grip te krijgen op wat je nu werkelijk wilt in je leven en dit waar te maken. Groei van Eigenwaarde, meer Vertrouwen, inzicht in jezelf, grenzen stellen, meteen praktisch toepasbaar door oefeningen die je mee krijgt, meer respect voor jezelf zonder een andere te benadelen, zijn een paar items, die de workshop al snel oplevert.

Kleine groepen waardoor individuele issues aan bod komen.

Thema: Innerlijk beleven/hart contact
Leven vanuit je hart, er wordt veel over gesproken/geschreven en hoe doe je dat nu. Wat willen de ervaringen innerlijk je vertellen, hoe kan je er mee omgaan. Wat voor effect heeft het voor je werk/gezin/omgeving. Innerlijk beleven levert je inzicht op in je handelen/functioneren, waardoor je met respect voor jezelf een andere weg in kan slaan of er anders mee om kunt gaan. We gaan een begin maken met de Merkaba meditatie. Een handig hulpmiddel om onbalansen op een makkelijke, zachte manier in balans te kunnen brengen.

Thema: Innerlijk kind
De zin van contact maken met je innerlijke kind wordt duidelijk. Het brengt heling wat weer effect heeft op je leven NU. 

Thema: Spiegelwerk
Het nut van de Spiegel. De spiegel als je beste vriend/in maken. Houden van jezelf, wat houdt je tegen en hoe breng je verandering aan. Wat is de betekenis van de spiegelingen in je omgeving zonder de werkelijke spiegel. Manieren om verandering te bewerkstelligen worden aangereikt en je ontdekt ze zelf.