Workshops

Workshop: Alles begint bij jezelf 
Een workshop in 3 delen om stap voor stap in alle hectiek van het leven de rust te bewaren in jezelf. Meer grip te krijgen op wat je nu werkelijk wilt in je leven en dit waar te maken. Groei van Eigenwaarde, meer Vertrouwen, inzicht in jezelf, grenzen stellen, meteen praktisch toepasbaar door oefeningen die je mee krijgt, meer respect voor jezelf zonder een andere te benadelen, zijn een paar items, die de workshop al snel oplevert.

Kleine groepen waardoor individuele issues aan bod komen.

Thema: Innerlijk beleven/hart contact
Leven vanuit je hart, er wordt veel over gesproken/geschreven en hoe doe je dat nu. Wat willen de ervaringen innerlijk je vertellen, hoe kan je er mee omgaan. Wat voor effect heeft het voor je werk/gezin/omgeving. Innerlijk beleven levert je inzicht op in je handelen/functioneren, waardoor je met respect voor jezelf een andere weg in kan slaan of er anders mee om kunt gaan. We gaan een begin maken met de Merkaba meditatie. Een handig hulpmiddel om onbalansen op een makkelijke, zachte manier in balans te kunnen brengen.

Thema: Innerlijk kind
De zin van contact maken met je innerlijke kind wordt duidelijk. Het brengt heling wat weer effect heeft op je leven NU. 

Thema: Spiegelwerk
Het nut van de Spiegel. De spiegel als je beste vriend/in maken. Houden van jezelf, wat houdt je tegen en hoe breng je verandering aan. Wat is de betekenis van de spiegelingen in je omgeving zonder de werkelijke spiegel. Manieren om verandering te bewerkstelligen worden aangereikt en je ontdekt ze zelf.

 

Workshop 2: Op weg naar je Authenticiteit als Vrouw.
Macht, Misbruik, Kleineren, Manipuleren, Intuïtie, Paranormale Gave, Mond Snoeren, Angst, Niets Waard Zijn, Bescheidenheid, Afgebakende Vrouwen Taken.......
Allemaal thema's met hun oorsprong uit een ver verleden. Nog steeds dragen wij als Vrouwen thema's van toen met ons mee, wat ons belemmerd in onze dagelijkse bezigheden. Om hier aandacht aan te besteden en vooral bevrijding te creëren, heb ik hier een workshop op gemaakt.
Door aan jezelf als vrouw te werken, leer je grenzen te stellen. Heel je je hart en je vrouwelijke organen, kom je uit voor wat er werkelijk in jou leeft. Zie je je eigen schoonheid, kan je stralen, respecteer je jezelf en leer je jezelf serieus te nemen als Vrouw.

Aan de hand van de fundamentele thema's te weten: -Innerlijk Beleven, -Innerlijk Kind en -het Spiegelwerk totaal op het Vrouw Zijn gericht, gaan we op weg naar verandering.