Voetreflex

Onze voeten zijn de spiegels van ons innerlijk.

Je voeten laten masseren, geeft je inzicht in je geestelijk welzijn en ontspanning. De reflexpunten van je voeten staan in verbinding met je organen en je organen zijn gekoppeld aan bepaalde thema's....bijv de lever is gekoppeld aan boosheid, maag of alles te verteren is....

Aan het eind van de massage geef ik een samenvatting van wat ik in je voeten heb ervaren en tevens geef ik je handvatten om een stap naar verandering te kunnen zetten. Het komt ook voor, dat ik tijdens de behandeling samen met jou onderzoek, wat de reden is van een bepaald spanningveld. Ik werk dan met je energie, zodat er verandering plaats kan vinden.

De verantwoordelijkheid voor welzijn ligt altijd bij jezelf. Soms minder fijn om te horen en van de andere kant heerlijk om zelf te kunnen bepalen welke weg je inslaat. Ben je bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je processen, dan sta ik voor je klaar om je te ondersteunen en inzichten te geven. De investering in jezelf is € 45,-- eventueel met een ondersteunende Energy van de Bloesem Nederland € 12,50.

Weet dat je het meer dan waard bent, ook jij !