Stervensbegeleiding

Het leven zie ik als een spel met uitdagingen. De ene uitdaging is makkelijker, dan de andere en ook afhankelijk van de persoon/situatie door wie of wat de uitdaging gespiegeld wordt. Hoe je ermee omgaat, is gelukkig je eigen keuze en het zijn ook alleen maar jouw gevoelens, waar je voor hebt te zorgen.

Een ziekte of aandoening wil je ook wat vertellen en als je wilt en kunt luisteren, krijg je inzicht in je situatie. Dit maakt het makkelijker om te accepteren en creeer je een andere balans. H.E.A.L. Herkennen Erkennen Accepteren Loslaten

Als je bij de laatste uitdaging aangekomen bent, het overgaan naar de andere kant, dan mag je echt alles accepteren (ook datgene wat absoluut niet te accepteren is) waar je nog aan hangt in het leven. Door alles te accepteren, kom je los van het aardse bestaan en kan je sneller en makkelijker overgaan. Ik zie de dood nl. als het overgaan naar het bewustzijn waar we vandaan komen, we worden opnieuw geboren alleen nu aan de andere kant, het "onzichtbare". Aan de andere kant is heelheid, liefde en sereniteit waar we hier op aarde zo naar verlangen.