Huiszuivering

Entiteiten zijn zielen die hier op aarde hun leven geleefd hebben en nu overgegaan zijn. Sommige zielen zijn zo plotseling van de aarde afgehaald (bijv. door een ongeluk), dat ze niet weten waar ze zijn en waar ze heen moeten. De hulp die er op dat moment is, in de vorm van hun gids of dierbare overledene, herkennen ze niet. Ook kunnen het zielen zijn die voor hun gevoel nog iets af moeten maken hier op aarde en daardoor aardegebonden blijven.

Deze zielen (entiteiten) kunnen gaan "spoken". Wij mensen kunnen dit vernemen in de vorm van voetstappen op de trap, geklop op de deur, het omvallen van spullen of d.m.v. andere signalen.
Er kunnen ook entiteiten mee liften in je aura. Symptonen hiervan kunnen o.a. zijn: 

  • Sterk wisselende stemmingen
  • Gedragsverandering
  • Het idee hebben dat je anders uit je ogen kijkt
  • Vermoeidheid

Als je denkt, dat je een entiteit in huis of in een ruimte hebt en je wilt er meer over weten, kun je contact opnemen met mij. In overleg kunnen we een afspraak maken, om het huis te controleren en eventueel de entiteit verder op weg te helpen.

Een andere mogelijkheid om een huiszuivering te laten uitvoeren, is als je huis al lang te koop staat en maar geen kijkers/kopers trekt. Wat is hier de reden van...het kan de plek zijn of een huis wat veel onderhoud vergt en welke andere redenen zijn er specifiek op jullie als bewoners van toepassing. Interessant om hier eens contact over op te nemen :-)