Energetische Therapie Sessie

Energetische Therapie Sessie

Een Energetische sessie werkt bij mij als volgt... Ik maak verbinding met jouw lichaam/energie. Ik raak je niet aan. Ik krijg informatie door, die ik met je deel. Vaak is het voor jou herkenbare informatie over het onderwerp waar je inzicht in wilt. Ik vertel je hoe het nu voor je werkt en waar het vandaan komt. Als het bijv. uit je opvoeding vandaan komt, gaan we samen terug naar de leeftijd en helen we wat je toen nodig had en dat heeft effect op je leven NU. We gaan geen oordeel vellen over je opvoeding. Iedere ouder heeft het beste met zijn kind voor en reageert vanuit zijn/haar eigen genoten opvoeding. 

Uit ervaring weet ik, dat de kern van de oorzaak snel ontdekt wordt en kan er overgegaan worden tot heling.

Als voorbeeld heb ik opvoeding gebruikt, omdat veel problematiek hiermee te maken heeft. Je kunt sowiezo een sessie boeken voor allerlei onderwerpen of het nu gaat over de miscommunicatie met je kind of met één van je ouders, een trauma, burn-out, angsten, computer/drugs/alcohol gebruik of ieder ander denkbaar proces het kan geheeld worden.

Je krijgt opdrachten mee naar huis om de sessie een vervolg te geven. Ik ga je niet overhoren ;-) de verantwoordelijkheid ligt bij jezelf.

Kinderen/jongeren van tegenwoordig zijn onze spiegels, we kunnen van ze leren. Zie je als ouder/leerkracht/leidster kindercentra jouw thema gespiegeld vanuit een kind en heb je er last van. Schroom niet en ga het met jezelf aan. Na de heling kun je lezen en schrijven met het kind wat je spiegelt. Heb je als jongere moeite met je omgeving, ga voor jezelf na waar het overgaat, hoe je het zou willen en wat je daarvoor nodig hebt. Ook voor jou wil ik er zijn. Zelf heb ik twee volwassen kinderen, die gestoeid hebben met hun gevoeligheid en anders denken. 

Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen welzijn, dat is voor mij een reden om samen deze reis te ondernemen en datgene aan te pakken en bewust te worden van wat we onderweg tegenkomen. Met de opgedane inzichten, opdrachten en een opgeruimd gevoel weer verder op weg. De investering in jezelf is € 55,- 

Voel je je aangesproken en wil je verandering, dan kun je voor een afspraak een mail sturen naar s.lodder@planet.nl of bel naar tel nr. 072-5159322                                                             Jonge kinderen kunnen via één van de ouders behandelt worden.