Energetische Therapie Sessie

Een Energetische sessie werkt bij mij als volgt... Ik maak verbinding met jouw lichaam/energie. Ik raak je niet aan. Ik krijg informatie door, die ik met je deel. Vaak is het voor jou herkenbare informatie over het onderwerp waar je inzicht in wilt. Ik vertel je hoe het nu voor je werkt en waar het vandaan komt. Als het bijv. uit je opvoeding vandaan komt, gaan we samen terug naar de leeftijd en helen we wat je toen nodig had en dat heeft effect op je leven NU. We gaan geen oordeel vellen over je opvoeding. Iedere ouder heeft het beste met zijn kind voor en reageert vanuit zijn/haar eigen genoten opvoeding. 

Uit ervaring weet ik, dat de kern van de oorzaak snel ontdekt wordt en kan er overgegaan worden tot heling.

Als voorbeeld heb ik opvoeding gebruikt, omdat veel problematiek hiermee te maken heeft. Je kunt sowiezo een sessie boeken voor allerlei onderwerpen of het nu gaat over de miscommunicatie met je kind of met één van je ouders, een trauma, burn-out, angsten, computer/drugs/alcohol gebruik of ieder ander denkbaar proces het kan geheeld worden.

Je krijgt opdrachten mee naar huis om de sessie een vervolg te geven. Ik ga je niet overhoren ;-) de verantwoordelijkheid ligt bij jezelf. 

 Kinderen/jongeren van tegenwoordig zijn onze spiegels, we kunnen van ze leren. Zie je als ouder/leerkracht/leidster kindercentra jouw thema gespiegeld vanuit een kind en heb je er last van. Schroom niet en ga het met jezelf aan. Na de heling kun je lezen en schrijven met het kind wat je spiegelt. Heb je als jongere moeite met je omgeving, ga voor jezelf na waar het overgaat, hoe je het zou willen en wat je daarvoor nodig hebt. Ook voor jou wil ik er zijn. Zelf heb ik twee volwassen kinderen, die gestoeid hebben met hun gevoeligheid en anders denken. 

Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen welzijn, dat is voor mij een reden om samen deze reis te ondernemen en datgene aan te pakken en bewust te worden van wat we onderweg tegenkomen. Met de opgedane inzichten, opdrachten en een opgeruimd gevoel weer verder op weg. De investering in jezelf is € 55,- 

Wil je een langer slepend thema aanpakken, dan stel ik voor om een pakket te nemen. Het pakket bestaat uit een sessie (€ 55,--) dan drie weken achter elkaar één telefonisch consult (balans) van een half uur per week ( € 30,--per keer) en dan in overeenstemming nog een sessie (€ 55,--). Een langer slepend thema kan bijv de reden zijn, waarvoor je anti-depressiva slikt en nu van de pillen af wilt of minderen. Een ander voorbeeld je bent gescheiden en nog steeds ervaar je de pijn van toen of als je een dierbare verloren bent en niet weet hoe nu verder.

Wil je verandering en verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven, dan kun je voor een afspraak of verdere informatie een mail sturen naar s.lodder@planet.nl  Jonge kinderen kunnen via één van de ouders behandelt worden.